LEGENDS OF THE SEA

AN EXHIBITION WITH ALL THE LEGENDS FROM THE SEVEN SEAS

PHOTOS FROM THE SHOW

kompas
KRAKEN

Kraken, et af de mest frygtede havlegender. Ud fra historier om den frygtindgydende, mange armede skabning, kunne den nå toppen af sejlskibets højeste mast. Kraken kunne angribe skibene ved at sno dens arme omkring skibets åbninger, og på den måde fange skibet. Besætningen ville enten drukne eller blive spist.

oldman
LEVIATHAN

Leviathanen er myten om et kæmpe havmonster/drage. Leviathanen beskrives som en ildspyende drage, der med sin varme ånde ”sætter kul i brand”. Ifølge den jødiske legende er Leviathanen så enorm, at den er skyld i bølgerne på havet, og ingen har formået at dræbe den.

oldman
SIRENE

Berygtet for at lokke ensomme sømænd ud på farefulde ruter med sine smukke stemmer. Først når det er for sent at slippe væk afslører de deres sande natur som blodtørstige monstre.

oldman
MOBY DICK

Moby Dick er myten om den berygtede kæmpe hval, også kaldet ’Den Hvide Hval’, som med sin enorme størrelse formåede at dræbe dem der prøvede at fange den. Myten fortæller om Ishmael som påstod at se det store monster i vandet, og senere hen tog ud for at fange dette havmonster.

visit M/S website

GET MORE INFO ABOUT WHEN YOU CAN SET SAIL AND WHAT IT IS GOING TO COST FOR YOU AND YOUR CREW

Experience the legends in our epic game